NIEUWS
Slider

THE MAIN EVENT

Michel Tooren met Pro Dutch Racing Cuda op Santa Pod naar nieuw persoonlijk record

Santa Pod (Engeland), 4 juni 2019 – Michel Tooren heeft op Santa Pod Raceway zijn persoonlijk record opnieuw flink aangescherpt. Met de Pro Dutch Racing ’71 Plymouth Barracuda snelde Tooren in de vierde kwalificatieronde van The Main Event naar een nieuwe persoonlijke toptijd van 5,934 seconden, tevens goed voor de zevende positie in het Europese veld. In de eerste eliminatieronde dook de Pro Dutch Racing-piloot met 5,97 seconden voor de derde keer in één weekend onder de voor Pro Mods magische 6-secondengrens en plaatste zich voor de

TWEEDE HELF FIA EK SEIZOEN

Michel Tooren doorbreekt met Pro Dutch Racing Cuda op Santa Pod de magische 6-seconden barrièrePro Dutch Racing maakt droomrentree met zege bij Summer Nationals op Santa Pod Raceway. Santa Pod (Engeland), 14 september 2018 – Michel Tooren heeft op Santa Pod Raceway met de Pro Dutch Racing ’71 Plymouth Barracuda voor het eerst in zijn carrière de voor Pro Mods magische 6-seconden barrière doorbroken. In de derde kwalificatierun voor de European Finals snelde Tooren naar een tijd van 5,971 seconden en daarmee werden de grenzen van het Nederlandse team opnieuw verlegd. “Die eerste 5 seconden is toch een doel waar we dit jaar naartoe hebben gewerkt, en als je dat dan haalt is dat super”, aldus een blije Pro Dutch-piloot.

SUMMER NATIONALS

Pro Dutch Racing maakt droomrentree met zege bij Summer Nationals op Santa Pod Raceway Santa Pod (Engeland), 4 juli 2018 – Michel Tooren heeft op Santa Pod Raceway op indrukwekkende wijze de voor het MSA British Pro Modified Championship meetellende Summer Nationals op zijn naam geschreven. Voor Tooren was het de eerste zege uit zijn carrière en voor Pro Dutch Racing de best denkbare comeback na de crash tijdens de Doorslammers half mei op dezelfde baan. “Dit was een droomscenario. De auto gedroeg zich uitstekend, de tijden waren goed en constant, en dan doordringen tot de finale om die vervolgens ook nog te winnen, daar hadden we vooraf niet aan durven denken”

FESTIVAL OF POWER

Festival of Power doet naam geen eer aan Santa Pod (Engeland), 3 april 2018 – Een wedstrijd in Engeland zo vroeg in het seizoen brengt de nodige risico’s met zich mee, maar met het Festival of Power werden ook voor Pro Dutch Racing records verbroken. Was het niet de regen, dan waren het wel de baancondities die rijden onmogelijk maakte, waardoor de klasse Pro Modified, waarin Michel Tooren en Pro Dutch Racing voor de Engelse titel gaan, zelfs in het geheel niet in actie kwam. De openingswedstrijd van het MSA British Drag Racing Championship draaide daarmee op een grote teleurstelling uit. “Heel frustrerend was dit.

Een nieuw seizoen met een nieuwe look voor Pro Dutch Racing! Nadat het teamlogo vele jaren ongewijzigd was gebleven, heeft Pro Dutch Racing het inmiddels overbekende logo deze winter een opfrisbeurt gegeven. Aangepast aan de tijd en met een nog weer iets snellere uitstraling. Dat het design een grote gelijkenis vertoont met het kleurenpatroon op de helm van Michel Tooren, is natuurlijk geen toeval. Op alle teamuitingen zal het nieuwe logo straks zichtbaar zijn. De racetrailer is inmiddels van het nieuwe logo voorzien en de Pro Dutch Racing ’71 Plymouth Barracuda volgt een dezer dagen. Uiteraard zal ook de teamkleding niet achterblijven, maar hoe die eruit gaat zien, dat blijft nog even geheim.